Kompanija

Željeznice Republike Srpske (ŽRS) osnovane su 1992. godine sa sjedištem u Banjaluci, a od 1996. godine sjedište kompanije je u Doboju, gradu koji je bio drugi po veličini željeznički čvor na prostoru nekadašnje Jugoslavije.

Putnički saobraćaj

Željeznice Republike Srpske učestvuju u unutrašnjem, međuentitetskom i međunarodnom saobraćaju. Željeznički saobraćaj spada u najbezbjednije i ekološki najprihvatljivije vidove prevoza.

Teretni saobraćaj

Sektor za željezničko-komercijalne poslove ŽRS a.d. Doboj se bavi prodajom usluga, prevoz roba. Prodaja usluga se vrši sklapanjem Ugovora o prevozu stvari sa korisnicima prevoza u unutrašnjem i međunarodnom saobraćaju.

Željeznice Republike Srpske obaveštavaju stanovnike Doboja da je počela sanacija pešakog mosta „Pasarela“ pored  željezničke stanice u Doboju.

Opširnije...

Željeznice Republike Srpske obaveštavaju stanovništvo koje živi ili se kreće u neposrednoj blizini pruge, da će radnici Sekcije za održavanje pruga Doboj, dana 17.06.2021.godine vršiti hemijsko tretiranje korova na pruzi na području Zvornika.

Opširnije...

Željeznice Republike Srpske obaveštavaju stanovništvo koje živi ili se kreće u neposrednoj blizini pruge, da će radnici Sekcije za održavanje pruga Doboj, dana 15.06.2021.godine vršiti hemijsko tretiranje korova na pruzi.

Opširnije...

Željeznice Republike Srpske obaveštavaju stanovništvo koje živi ili se kreće u neposrednoj blizini pruge, da će radnici Sekcije za održavanje pruga Doboj, dana 02.06.2021.godine vršiti hemijsko tretiranje korova na pruzi.

Opširnije...

Željeznice Republike Srpske obaveštavaju stanovništvo koje živi ili se kreće u neposrednoj blizini pruge, da će radnici Sekcije za održavanje pruga Doboj u periodu od 26.05.2021.godine do 28.05.2021. godine, vršiti hemijsko tretiranje korova na pruzi.

Opširnije...

JSN Teki is designed by JoomlaShine.com