Kompanija

Željeznice Republike Srpske (ŽRS) osnovane su 1992. godine sa sjedištem u Banjaluci, a od 1996. godine sjedište kompanije je u Doboju, gradu koji je bio drugi po veličini željeznički čvor na prostoru nekadašnje Jugoslavije.

Putnički saobraćaj

Željeznice Republike Srpske učestvuju u unutrašnjem, međuentitetskom i međunarodnom saobraćaju. Željeznički saobraćaj spada u najbezbjednije i ekološki najprihvatljivije vidove prevoza.

Teretni saobraćaj

Sektor za željezničko-komercijalne poslove ŽRS a.d. Doboj se bavi prodajom usluga, prevoz roba. Prodaja usluga se vrši sklapanjem Ugovora o prevozu stvari sa korisnicima prevoza u unutrašnjem i međunarodnom saobraćaju.

 

KNJIGA ŽALBI

Korisnik usluge ima pravo podnijeti prigovor u slučaju kada smatra da je oštećen u odnosu na traženu odnosno dobijenu uslugu. Korisnik usluge je dužan da napisani prigovor potpiše, te da navede datum podnošenja prigovora i svoje kontakt podatke za pružanje povratnih informacija. Odgovor korisniku usluge na stavljeni prigovor ŽRS će dati najkasnije u roku od 15 dana od dana prijema prigovora. Prigovor se može dostaviti elektronskom poštom na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem knjiga žalbi koje se nalaze na putničkim blagajnama željezničkih stanica.

BOOK OF COMPLAINTS

The service user is entitled to submit a complaint in case he/she feels unsatisfied in terms of the requested or received service. The service user is obliged to sign the complaint and indicate the complaint submission date, as well as his/her contact information for the purpose of providing the feedback. The response to the submitted complaint will be provided to the service user by ŽRS no later than 15 days from the date of the receipt of the complaint. The complaint may be sent to the following e-mail address: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. or through the Book of Complaints located at the railway stations’ cash offices.

JSN Teki is designed by JoomlaShine.com