Kompanija

Željeznice Republike Srpske (ŽRS) osnovane su 1992. godine sa sjedištem u Banjaluci, a od 1996. godine sjedište kompanije je u Doboju, gradu koji je bio drugi po veličini željeznički čvor na prostoru nekadašnje Jugoslavije.

Putnički saobraćaj

Željeznice Republike Srpske učestvuju u unutrašnjem, međuentitetskom i međunarodnom saobraćaju. Željeznički saobraćaj spada u najbezbjednije i ekološki najprihvatljivije vidove prevoza.

Teretni saobraćaj

Sektor za željezničko-komercijalne poslove ŽRS a.d. Doboj se bavi prodajom usluga, prevoz roba. Prodaja usluga se vrši sklapanjem Ugovora o prevozu stvari sa korisnicima prevoza u unutrašnjem i međunarodnom saobraćaju.

Ponuda koja omogućava putovanja u gotovo sve zemlje Evrope. Najpovoljnije su karte za mlade do 28 godina za koje je prvenstveno i kreirana ova ponuda u cilju upoznavanja evropskih metropola, kultura, znamenitosti i sl.
Putnici koji u okviru jednog putovanja žele upoznati više evropskih država treba da odaberu InterRail Global Pass, a ukoliko su zainteresovani za upoznavanje jedne zemlje preporučujemo InterRail One Country Pass.
Prodaja InterRail karata vrši se putem putničkih blagajni stanica: Doboj, Banja Luka, Prijedor i Novi Grad.
Cjenovnik možete pogledati
ovde

JSN Teki is designed by JoomlaShine.com