Željeznice Republike Srpske obaveštavaju javnost kao i korisnike željezničkog putničkog saobraćaja, da se u cilju prevencije i sprečavanja širenja korona virusa, a na osnovu saglasnosti Ministarstva saobraćaja i veza u Vladi Republike Srpske, u nedelju 22.3.2020. godine, od 00.01 časova, u potpunosti otkazuje lokalni putnički saobraćaj na svim relacijama.

Mera obustave kompletnog lokalnog putničkog saobraćaja na prugama Željeznica Republike Srpske biće na snazi do opoziva, a o svim eventualnim promenama, javnost će biti blagovremeno informisana.

Željeznice Republike Srpske zahvaljuju se na razumevanju, strpljenju i odgovornom ponašanju svim korisnicima željezničkog saobraćaja, tokom trajanja vanredne situacije, uzrokovane virusom COVID -19.