31.12.2021

Vijesti

Novogodišnja čestitka

Novogodišnja čestitka

Poštovane kolege,dragi željezničari,

Želimo Vam dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću, uspeh na profesionalnom planu i da predstojeće praznike provedete sa svojim najmilijima, u miru, sreći i dobrom raspoloženju.

U Novoj 2022. godini nastavljamo da intenzivno radimo, jer želimo stabilne i uspešne Željeznice Republike Srpske koje ćemo zajedno graditi i jačati i u narednom periodu.

U tom poslu svi smo podjednako važni i neophodni, kako bismo odgovorno, zajedničkim delovanjem došli do napretka i očekivanih, pozitivnih rezultata.

Ispraćamo godinu koja je bila izuzetno teška i izazovna. Susreli smo se sa problemima koji su iz korena promenili naše živote i funkcionisanje celokupnog društva.

Zato u trenutku kada ispraćamo staru i dočekujemo Novu 2022. godinu, uz želje da nam svima bude bolja i uspešnija od prethodne,upućujemo iskrene čestitke sa željama za dobro zdravlje svim zaposlenim radnicima u Željeznicama Republike Srpske, kao i poslovnim partnerima i korisnicima željezničkog saobraćaja.

Neka nam Nova 2022. bude godina u kojoj ćemo uspešno prevazići sve izazove koji se nađu na našem putu, ka boljem, vedrijem i uspešnijem vremenu za naše Željeznice Republike Srpske.

Srećnu Novu 2022. godinu, božićne praznike, kao i predstojeći Dan Republike,

Želi Vam Uprava Željeznica Republike Srpske