17.01.2022

Vijesti

Novogodišnji prijem

Novogodišnji prijem

Novogodišnji prijem Željeznica Republike Srpske tradicionalno je organizovan, kako bi se sagledali i sumirali rezulatati rada iz prethodne godine, ukazalo na nedostatke, ali i predočili planovi za 2022. godinu.

Vršilac dužnosti generalnog direktora ŽRS Željko Radić, rekao je da je 2021. godina u poslovnom smislu bila izazovana i nepredvidiva, ali da su Željeznice Republike Srpske značajnim delom uspele u svojim namerama u realizaciji zacrtanih poslovnih planova.

-U vremenu opšte, planetarne krize, naše male Željeznice Republike Srpske izborile su se sa brojnim nedaćama i uprkos poteškoćama i izazovima sa kojima smo se susretali, zajedno smo svojim radom i zalaganjem, sačuvali likvidnost i solventnost preduzeća. Ponosan sam, jer Željeznice Republike Srpske danas nemaju zaostalih dugovanja, redovno se izmiruju sve obaveze prema zaposlenima, državi i poslovnim partnerima. Proces restrukturisanja odvija se planiranom dinamikom, a naši primarni zadaci u okviru osnovne delatnosti preduzeća, biće vodilja ka boljoj i uspešnijoj 2022. godini – istakao je vršilac dužnosti generalnog direktora Željko Radić.

Na prazničnom prijemu Željeznica Republike Srpske pored rukovodilaca i predstavnika sindikalnih organizacija ŽRS, prisustvovali su i članovi Nadzornog odbora,zamenik gardonačelnika Doboja kao i predstavnici Ministarstva saobraćaja i veza Republike Srpske.

Slike

alt ? System.Linq.Enumerable+WhereSelectListIterator`2[zrs_rs.Model.Models.ObjavaSlika,System.String] : Novogodišnji prijem alt ? System.Linq.Enumerable+WhereSelectListIterator`2[zrs_rs.Model.Models.ObjavaSlika,System.String] : Novogodišnji prijem alt ? System.Linq.Enumerable+WhereSelectListIterator`2[zrs_rs.Model.Models.ObjavaSlika,System.String] : Novogodišnji prijem alt ? System.Linq.Enumerable+WhereSelectListIterator`2[zrs_rs.Model.Models.ObjavaSlika,System.String] : Novogodišnji prijem